Destinations


Nederlands
Change

Vluchten naar Aarhus

Op deze website vindt u alle informatie over de tijdroosters en tarieven voor een vlucht naar Aarhus, de stad zelf en nog veel meer. Voor een vlucht naar Aarhus kunt u opteren voor SAS Go, SAS Plus. Boek vandaag nog uw voordelige vlucht naar Aarhus op flysas.com!

Jutland

Aarhus is een havenstad in het noordoosten van Jutland, het vasteland van Denemarken. Letterlijk betekent de naam van de stad riviermonding. De stad ligt dan ook op de plaats waar de rivier Aarhus A uitmondt in de zee. De stad werd gesticht in de tijd van de Vikings, en bepaalde straatnamen verwijzen hier nog steeds naar.

Musea en bezienswaardigheden

Het Vikingmuseum is de beste plaats om meer te weten te komen over de tijd waarin Aarhus gesticht werd en over het leven van de Vikings. Tijdens het laatste weekend van juli is er een bijeenkomst voor “echte” Vikings uit Denemarken, Scandinavië en de Britse eilanden aan het Moesgard Museum.

Den Gamle By, Deens voor Oude Stad, is dan weer een openluchtmuseum met huizen en gebouwen uit de 17e en 18e eeuw. In het oude stadshuis is één van de weinige vrouwenmusea ter wereld gelegen. Hier ziet u hoe het leven van vrouwen door de tijden heen evolueerde.

Festivals

Het hele jaar door worden verschillende festivals georganiseerd in de stad. Zo heeft het Aarhus Jazz Festival plaats in juli en verzamelen nationale en internationale artiesten in augustus in de stad voor het Aarhus Festival, één van de grootste culturele evenementen in Scandinavië.

Vlucht boeken

Niemand anders biedt meer vluchten naar Aarhus aan dan SAS Scandinavian Airlines. SAS heeft bovendien perfecte verbindingen naar Oost-Europa, de Verenigde Staten en Azië. Op deze website vindt u alle informatie over tijdroosters en tarieven voor een vlucht naar Aarhus. Kies tussen de drie vliegformules en boek vandaag nog een vlucht naar Aarhus!

Boek uw vlucht

Outward
Return
 
Scandinavian Airlines © 2017 | Travel conditions | Site map | Agent sales info | About SAS | Contact | Feedback
Star Alliance