Destinations


Nederlands
Change

Thailand

Wilt u Thailand ontdekken tegen een zacht prijsje? SAS regelt uw reis snel en voordelig. Op deze website vindt u alle nodige informatie over tijdroosters, het land zelf en nog veel meer. Voor vluchten naar Thailand kunt u opteren voor SAS Go, SAS Plus, SAS Business. Boek vandaag nog uw voordelige vlucht naar Thailand op flysas.com!

Jungle en stranden

Gelegen in Zuid-Oost Azië kent Thailand - letterlijk vertaald als “vrij land” - een tropisch klimaat: een tropisch savanneklimaat in het noorden en een moessonklimaat in het zuiden. Net zoals de weersomstandigheden verschillen ook de fauna en flora van de verschillende landsdelen. Alle 139 nationale parken zijn bijgevolg uniek. Zo kan u in het nationaal park Khao Sok in het zuiden van Thailand het grootste en mooiste regenwoud van het land bezoeken, terwijl het Doi Inthanon National Park in Noord-Thailand de uitgelezen plek is voor vogelliefhebbers. In Erawan National Park in het Centrum van het land vindt u dan weer kalkstenen bergen en spectaculaire watervallen.

In vele van deze gebieden worden trektochten georganiseerd. De hagelwitte stranden, het kristalheldere water en de kaarsrechte kalksteenrotsen in onder andere Pattaya, Hua Hin en Phuket bieden op hun beurt een unieke ervaring voor wie het liever op een strandvakantie houdt.

Bouddhisme

Het Bouddhisme speelt een belangrijke rol in Thailand. De vele tempels en beelden zijn hier het tastbare bewijs van. De belangrijkste tempels zijn de Wat Phra Keo, Wat Po en Wat Arun in Bangkok, maar ook in de rest van het land zijn prachtige exemplaren te vinden. Wilt u deze bezoeken, dan kan u terecht in de historische parken die deel uitmaken van het culturele erfgoed van Thailand. Drie daarvan werden inmiddels opgenomen op de lijst van werelderfgoed van het UNESCO: de Ban Chiang Archeologische Site, de Historische Stad van Ayutthaya en de Historische Stad van Sukhothai.

Thailand, Land van de glimlach

Alle Thai, of ze nu op het platteland, in de bergen of in de stad wonen, leven volgens de overtuiging dat een mens moet genieten van het leven. Goede manieren en een glimlach zijn dan ook onontbeerlijk in het Land van de glimlach, waar u bijzonder gastvrij onthaald zal worden.

Bent u klaar voor het avontuur? Boek dan vandaag nog uw voordelige vlucht naar Thailand bij SAS Scandinavian Airlines!

Boek uw vlucht

Outward
Return
 
Scandinavian Airlines © 2017 | Travel conditions | Site map | Agent sales info | About SAS | Contact | Feedback
Star Alliance