Destinations


Nederlands
Change

Rusland

Wilt u Rusland ontdekken, maar weet u niet hoe u dat moet aanpakken?

SAS regelt uw reis snel en voordelig. Op deze website vindt u alle nodige informatie over tijdroosters, het land zelf en nog veel meer. Voor vluchten naar Rusland kunt u opteren voor SAS Go, SAS Plus. Boek vandaag nog uw voordelige vlucht naar Rusland op flysas.com!

Europa en Azië

Een rondreis door Rusland is de perfecte manier om zowel Europa als Azië te ontdekken. Het grootste land ter wereld (Rusland is maar liefst 17 miljoen vierkante kilometer groot) ligt namelijk in beide continenten. Van oost naar west is het 9000 kilometer lang en beslaat het 11 tijdszones. Nog een gevolg van de immense oppervlakte van Rusland is het klimaat, dat wisselt tussen toendra-, pool-, steppe-, mediterraan- en woestijnklimaat.

Trans-Siberië Express

Het 9288 kilometer lange traject loopt van Moskou via de Oeral, het Baikalmeer en Siberië naar Vladivostok. Deze treinrit maakt het mogelijk om Rusland in al zijn facetten te leren kennen. De moeder aller treinreizen heeft verleningen in Rusland, Mongolië en China, zodat u uw reis ook buiten het traditionele parcours kunt verderzetten.

Citytrips

Ook als u het liever op een citytrip houdt, biedt Rusland interessante mogelijkheden. Sint-Petersburg en hoofdstad Moskou zijn de grootste steden van Rusland en tellen enkele wereldberoemde bezienswaardigheden. Het Kremlin en het Rode Plein in Moskou en de Hermitage in Sint-Petersburg zijn de bekendste trekpleisters, maar beide metropolen hebben nog veel meer te bieden; ook de modescène en het uitgaansleven zijn hier van wereldklasse.

Andere grote steden zoals Novosibirsk en Vladivostok, het eindpunt van de Trans-Siberië Express, hebben weinig bezienswaardigheden te bieden. Voor citytrips zijn deze dus minder geschikt, maar indien u er langskomt op doorreis kan u er zeker een goede indruk krijgen van de Russische cultuur.

Bent u klaar voor het avontuur? Boek dan vandaag nog uw voordelige vlucht naar Rusland bij SAS Scandinavian Airlines!

Boek uw vlucht

Outward
Return
 
Scandinavian Airlines © 2017 | Travel conditions | Site map | Agent sales info | About SAS | Contact | Feedback
Star Alliance