Destinations


Nederlands
Change

Reis naar Kristiansand met SAS

SAS regelt voor u op een snelle en voordelige manier een reis naar Kristiansand. Ontdek verder de website voor meer informatie over het tijdrooster, de hoofdstad zelf, de laatste persmededelingen en nog zoveel meer. Voor vluchten naar Kristiansand kan u opteren voor: SAS Go, SAS Plus. Boek goedkope vluchten naar Kristiansand vandaag nog op flysas.com!

De hoofdstad van Zuid Noorwegen

Sinds haar ontstaan in 1641 is Kristiansand gaandeweg de hoofdplaats van Zuid-Noorwegen geworden. Een modern cultureel, handels- en communicatiecentrum staan hiervoor symbool.

De stad ligt in het uiterste zuiden van Noorwegen, met aan de drie kanten water en tegenover het vasteland van Europa. Niettegenstaande het stadscentrum een oppervlakte van amper één vierkante kilometer telt, is Kristiansand toch de vijfde stad van Noorwegen in rang.

Kristiansand

Dwars door de Noordzeeroute

Deze begint in Kristiansand en brengt u via wonderbaarlijke kustwegen helemaal naar Haugesund. Een totaaltraject van 375 kilometer puur genieten. Of u kan opteren voor een boottrip vanuit Kristiansand via Blindleia naar Lillesand. In dit leuke dorpje kunt u door smalle straatjes wandelen. Daar krijgt u echt een indruk hoe het leven hier vroeger aan de kust was!

De haven van Kristiansand

De nummer 2 van Noorwegen: Niet enkel omwille van de eeuwenlange scheepvaarttraditie van de stad, maar ook door de gunstige ligging ten opzichte van de rest van Europa. Diverse scheepvaartmaatschappijen zijn verantwoordelijk voor handel, transport en contact met Noorwegen en de rest van Europa.

De vismarkt

Kristiansand bezit meer dan alleen zomaar een vismarkt. Gezellige restaurants, grachten en pleziervaart. Met natuurlijk voortreffelijk smakende verse vis, garnalen of schaaldieren!

Niemand anders biedt meer vluchten naar Kristiansand aan dan SAS Scandinavian Airlines. SAS heeft bovendien perfecte connecties naar Oost-Europa, de Verenigde Staten en Azië.

Boek uw vlucht

Outward
Return
 
Scandinavian Airlines © 2017 | Travel conditions | Site map | Agent sales info | About SAS | Contact | Feedback
Star Alliance