Destinations


Nederlands
Change

China

Wilt u de Chinese cultuur ontdekken tegen een zacht prijsje? SAS regelt uw reis naar China snel en voordelig. Op deze website vindt u alle nodige informatie over tijdroosters, het land zelf en nog veel meer. Voor vluchten naar China kunt u opteren voor SAS Go, SAS Plus, SAS Business. Boek vandaag nog uw voordelige vlucht naar China op flysas.com!

Wijde horizon

Met een oppervlakte van net geen 10 miljoen vierkante kilometer en meer dan een miljard inwoners is China één van de grootste landen ter wereld. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het land er verschillende culturen, godsdiensten, gebruiken en talen op nahoudt. De geschiedenis van China gaat tot 5000 jaar terug – er valt dus heel wat te ontdekken. Ook het landschap is er zeer uiteenlopend: hoogland in het westen, woestijnen in het noorden en laagvlakten in het oosten en langs de kustlijn van om en bij 6000 kilometer. Al deze landschappen worden doorkruist door verscheidene rivieren, waarvan de Gele Rivier (4845 kilometer lang) en de Yangzi Jiang (5200 kilometer) de langste zijn. De Chinese rijstterrassen ten slotte zijn wereldberoemd en zeker een bezoek waard.

Peking, hoofdstad van China

Het oude en moderne China versmelten in Peking, de hoofdstad die de laatste jaren uitgroeide tot moderne wereldstad. Hier kan u het Plein van de Hemelse Vrede, de Verboden Stad en de vele tempels bezoeken. Deze geschiedkundige parels mag u niet missen. Daarnaast is de Chinese Muur - in totaal 8850 kilometer lang - in Badaling, op ongeveer 70 km ten noordwesten van Peking, het best gerestaureerd en het drukst bezocht.

Keizerrijk met theecultuur

China was 2000 jaar lang een keizerrijk, maar de geschiedenis van dit land gaat nog veel verder terug. Overblijfselen van de rijke cultuur zijn overal in China te vinden, maar zijn het gemakkelijkst te ontdekken in Peking, van waaruit de Keizers jarenlang het land regeerden. De gebruiken die daarentegen voortvloeiden uit de 2000 jaar oude theecultuur, worden enkel nog in het zuiden en het westen in ere gehouden.

Bent u klaar voor het avontuur? Boek dan vandaag nog uw voordelige vlucht naar China bij SAS Scandinavian Airlines!

Boek uw vlucht

Outward
Return
 
Scandinavian Airlines © 2017 | Travel conditions | Site map | Agent sales info | About SAS | Contact | Feedback