Destinations


Nederlands
Change

Vlieg naar Aarhus met SAS

SAS regelt voor u op een snelle en voordelige manier een reis naar Aarhus. Ontdek verder de website voor meer informatie over het tijdrooster, de hoofdstad zelf, de laatste persmededelingen en nog zoveel meer. Voor vluchten naar Aarhus kan u opteren voor: SAS Go, SAS Plus. Boek goedkope vluchten naar Aarhus vandaag nog op flysas.com!

Hoofdstad van Jutland

Aarhus is een typische studentenstad met niet alleen de universiteit, maar ook een waaier aan andere bezienswaardigheden. Dit gegeven maakt de stad levendig, met vele mogelijkheden om uit te gaan en verscheidene culturele manifestaties tot gevolg. Het historische centrum is bovendien goed bewaard gebleven en klein genoeg om te voet te verkennen.

Aarhus

Kunst en Musea

De grootste trekpleister van Aarhus is ongetwijfeld het openluchtmuseum met 75 huizen en andere gebouwen uit de 17de & 18de eeuw. Zoals zovele andere Scandinavische steden kent ook Aarhus een Vikingenmuseum, ware het dan dat het Aros Kunstmuseum enig is in zijn soort. De fraaie moderne architectuur, met Deense kunst van de 19de eeuw tot nu. Prehistorische vondsten zijn dan weer te zien in het Forhistorisk Museum Moesgård. Ondermeer een gemummificeerd lijk van een man kan je daar bezichtigen. Deze Graubelle Man werd in 1952 gevonden in een moeras en is naar schatting 2000 jaar oud! Het Steno Museum tenslotte behandelt de geschiedenis van wetenschap en geneeskunde.

Niemand anders biedt meer vluchten naar Aarhus aan dan SAS Scandinavian Airlines. SAS heeft bovendien perfecte connecties naar Oost-Europa, de Verenigde Staten en Azië.

Boek uw vlucht

Outward
Return
 
Scandinavian Airlines © 2017 | Travel conditions | Site map | Agent sales info | About SAS | Contact | Feedback
Star Alliance